Pasukų blyneliai
|

Pasukų blyneliai

Ingredientai:

  • kiaušiniai: 2
  • cukrus: maždaug trečdalio puodelio (puodelis – 236 ml)
  • vanilinis cukrus: 3 valgomųjų šaukštų
  • raugintos pasukos: 1 puodelio
  • lydytas sviestas: 3 valgomųjų šaukštų
  • miltai: 1,5 puodelio
  • kepimo milteliai: 1 arbatinio šaukštelio

Gaminimo eiga:
1. Pradžioje kiaušinius suplakite su cukrumi bei vaniliniu cukrumi. Įmaišykite lydytą sviestą bei pasukas. Suberkite miltus, kepimo miltelius bei užmaišykite tešlą.

2. Tuomet keptuvę gerai įkaitinkite, po to nustatykite vidutinę temperatūrą bei kepkite blynelius iš abiejų pusių. Kai ant pirmosios pusės ims kilti burbuliukai, blyną apverskite bei dar kepkite kelias minutes. Skanaukite!

Už receptą ir nuotrauką dėkojame puslapiui: Gabrielės blogas

Parodyta 1, 1 parodyta šiandien

Panašūs receptai