Pica „Margarita”
Ingredientai:
- picų tešla – 250 gr
- mocarela sūris – 200 gr
- alyvuogių aliejus – 2 valg. šaukšt
- pomidorų padažas – 90 ml
- baziliko lapeliai – 1 sauja
- miltai
- druska
- juodieji pipirai
- persiladas
Gaminame:
1. Pasigaminkite tešlą pagal pakuotės nurodymus. Stalą pabarstykite miltais ir kočiokite tešlą į 30cm. skersmens paplotėlį. Viršų pertepkite aliejumi ir pomidorų padažu.
2. Ant pagrindo sudėliokite sūrį ( arba gabalėliais, arba galite tarkuoti, tai priklauso nuo Jūsų).
3. Picą pabarstykite baziliko lapeliais, druska, ir šiek tiek juodųjų pipirų, persilado prieskonių.
4. Picą dėkite į 190 laipsnių orkaitę ir kepkite apie 25 min.