Ingredientai:

  • raudongūžis kopūstas – nedidelė gūžė
  • kapoti graikiniai riešutai – 2 saujelės
  • kapotos petražolės – 1-2 saujelės
  • actas arba citrinos sultys – pagal skonį
  • cukrus, druska, pipirai – pagal skonį
  • extra virgin alyvuogių aliejus – 3 valgomieji šaukštai

Gaminimo eiga:
1. Raudongužį kopūstą supjaustome siauromis juostelėmis, pasūdome ir triname mediniu šaukštu ar kočėlu, kol kopūstas suminkštės ir išsiskirs šiek tiek sulčių.

2. Apšlakstome actu (arba citrinos sultimis), alyvuogių aliejumi, beriame žiupsnelį cukraus, maltų pipirų ir gerai išmaišome.

3. Į kopūstų salotas dedame kapotus riešutus, kapotas petražoles ir dar kartą gerai išmaišome. Skanaus!

Facebook Comments
(Aplankyta 22 kartai, 1 vizitų šiandien)