Ingredientai:

  • svogūnai: 1
  • morkos: 1
  • kopūstai: 0,5 (nedidelio)
  • aitriosios paprikos: 1
  • pomidorų tyrė: 1 skardinės
  • druska
  • pipirai
  • obuolių actas: 2 šaukštų
  • aliejus: 2 šaukštų
  • daržovių sultinys: 500 mililitrų

Gaminimo eiga:
1. Pradžioje svogūną, morką, kopūstą bei aitriąją papriką susmulkiname ir dedame į didelį puodą storu dugnu. Supilame alyvuogių aliejų bei patroškiname maždaug 5–7 minutes.

2. Tuomet supilame pomidorų tyrę, suberiame druską, juoduosius pipirus, supilame obuolių actą ir daržovių sultinį. Verdame ant vidutinės kaitros maždaug 30–40 minučių.

Jeigu sriuba per tiršta, galima įpilti daugiau vandens. Skanaujame!

Facebook Comments
(Aplankyta 13 kartai, 1 vizitų šiandien)