Šokoladiniai mėtiniai medeliai
Desertui reikės:
- 2 puodeliai – cukraus pudros
- ¼ arbatinio šaukštelio – tartaro kremo
- 395g – kondensuoto pieno
- ½ arbatinio šaukštelio – pipirmėtės esencijos
- 3 ½ puodelio – išdžiovinto kokoso
- 40 g – juodojo šokolado
Gaminimo eiga:
1. Į 20x30cm kepimo indą įtieskite nelimpančio kepimo popieriaus. Į indą supilkite cukraus pudrą, kremą, kondensuotą pieną ir pipirmėtės esenciją bei viską išmaišykite.
2. Pilkite kokosą po pusę puodelio kaskart gerai išmaišydami. Mišinį supilkite į indą ir palikite sustengti 2 valandoms. Sustengusią plytelę išimkite iš indo.
3. Naudokite 7cm ilgio Kalėdinės eglės formą pjauti medeliams iš sustengusio mišinio.
4. Papuošimui išlydykite šokoladą ir apliekite juo medelius.