Ingredientai:

  • miltai: 400 gramų
  • kakava: 6 valgomųjų šaukštų
  • soda: 1,5 arbatinio šaukštelio
  • druska: žiupsnelio
  • aliejus: 100 mililitrų
  • vanduo: 2 stiklinių (stiklinė – 250 ml)
  • actas: 1,5 valgomojo šaukšto
  • tirpi kava: 2 arbatinių šaukštelių
  • cukrus: 1,5 stiklinės

Gaminimo eiga:
1. Pradžioje į dubenį įsijojame miltus, beriame kakavą, druską, kavą bei cukrų, išmaišome. Tuomet pilame vandenį, aliejų, actą, sumaišytą su soda, ir išmaišome iki vientisos masės.

2. Tada kepame iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 50–60 minučių. (iškepus galima užpilti lydytu šokoladu, praskiestu trupučiu pieno, arba užtarkuoti šokolado). Skanaus!

Už receptą ir nuotraukas dėkojame puslapiui: Loretos išbandyti receptai

Facebook Comments
(Aplankyta 45 kartai, 1 vizitų šiandien)