Ingredientai:

  • fermentinis sūris
  • kiaušinis – 1 vnt
  • pienas – šlakelis
  • kvietiniai miltai – 2-3 valgomieji šaukštai
  • druska, kmynai (nebūtinai)
  • augalinis aliejus kepimui

Gaminimo eiga:
1. Iš kiaušinio, pieno ir miltų užmaišome tešlą. Beriame žiupsnelį druskos. Tešla turi būti tirštoka, kad pamirkius sūrį, ant jo pasiliktų sluoksnis tešlos.

2. Sūrį pjaustome pailgomis lazdelėmis. Sūrio lazdeles merkiame į tešlą, šiek tiek nuvarviname, kad nusibėgtų tešlos perteklius ir kepame keptuvėje įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių.

3. Dar nekepintą pusę galima pabarstyti kmynais, tai nebūtina, bet skanu. Skanaus!

Facebook Comments
(Aplankyta 48 kartai, 1 vizitų šiandien)