Sushi su lašiša
Ingredientai sušiams:
- Medinis padėkliukas (arba sushi vyniojimo kilimėlis)
- Dumblių lapai
- Trumpagrūdžiai japoniški ryžiai
- žalia lašiša
- Wasabi
- Sojos padažas
- Kremas Philadelphia
Gaminimo eiga:
1. Ištieskite specialų sushių vyniojimo kilimėlį. Ant jo patieskite jūros dumblių lapą.
2. Išvirtus specialius japoniškus ryžius sudėkite ant dumblių popieriaus ir tolygiai paskirstykite. Tolimesniajame krašte palikite laisvos vietos.
3. Tepkite kremu. Lašišą ištieskite horizontaliai, per vidurį lapo.
4. Pradėkite vynioti: užlenkite jums artimesni kraštą ir sukite kryptimi tolyn nuo savęs.Susuktą ritinėlį supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais. Nedarykite jų per siaurų, kad būtų patogu valgyti pirštais ir ryžiai nebyrėtų.
Skanaus!