Sveikuoliški špinatų ir bananų keksiukai
|

Sveikuoliški špinatų ir bananų keksiukai

Ingredientai:

  • avižos – 315 gr
  • linų sėmenys – 40 gr
  • kepimo milteliai – 2 arbat. šaukšt
  • druska – 1/4 arbat. šaukšt
  • cinamonas – 1 arbat. šaukšt
  • kokosinis arba rudasis cukrus – 75 gr
  • migdolų pienas – 120 ml
  • špinatų lapai – 60 gr
  • kokosų aliejus – 55 gr
  • bananai – 2 vnt
  • kiaušiniai – 2 vnt

Gaminimo eiga:
1. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių.

2. Avižas sudėkite į blenderį ir išsukite, kol jos taps panašaus vaizdo kaip miltai. Viską perpilkite į didesnį indą.

3. Į trintų avižų indą sudėkite linų sėmenis, kepimo miltelius, druską, cinamoną ir cukrų.

4. Į blenderį sudėkite špinatus ir supilkite migdolų pieną. Viską išsukite.

5. Supjaustykite bananus ir taip pat sudėkite į blenderį. Įpilkite kokosų aliejaus. Įmuškite kiaušinius. Išsukite su blenderiu.

6 .Visus šlapius ingredientus supilkite į sausus.

7. Masę paskirstykite į keksiukų formeles ir dėkite kepti 20 – 25 min. Skanaus!

Parodyta 21, 1 parodyta šiandien

Panašūs receptai