Ingredientai:

  • Vištienos krūtinėles – 2 vnt.;
  • Alyvuogių aliejaus – 3 v.š.;
  • Česnakas – 4 skiltelės
  • Kiaušiniai – 2 vnt,;
  • Džiūvėsėliai;
  • Fermentinis sūris – 80 gr.;
  • Pomidorai ir agurkai;
  • Augalinis aliejus kepimui;
  • Druska, pipirai;

Gaminimo eiga
1. Marinatui sumaišykite alyvuogių alieju, išspausta česnaką, druską ir pipirus.

2. Vištienos krūtinėles perpjaukite išilgai, gausite 4 kepsnelius. Sudėkite vištienos kepsnelius į marinatą ir dekite į šaldytuvą 2 valandoms.

3. Į dubenėlį muškite kiaušinius, beriame druskos ir išplakite
.
4. Kiekvieną vištienos gabaliuką mirkykite į kiaušinio plakini, apvoliokite džiūvėsėliuose ir kepkite gerai įkaitintame aliejuje kol apkeps iš vienos pusės, verskite ant kitos pusės pabarstykite sūriu ir smulkintais svogunų laiškais.

5. Supjaustykite pomidora ir agurka kubeliais išmaišyti ir pagardinkite prieskoniais, krapais.

Patiekite su mėgstamu garnyru. Skanaus!

Už receptą ir nuotrauką dėkojame puslapiui: Enrikos virtuvė

(Visited 2 times, 1 visits today)