Vištiena baltajame padaže
| |

Vištiena baltajame padaže

Ingredientai:

  • vištienos krūtinėlė – 8 vnt
  • tarkuotas parmezano sūris – 50 g
  • druska – 1 valg. šaukšt
  • smulkintas česnakas – 2 skiltelės
  • grietinėlė, riebesnė – 235 ml
  • pipirai

Gaminimo eiga:
1. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių.

2. Sumaišykite česnaką, parmezano sūrį, druską. kiekvieną gabaliuką vištienos išvoliokite sūrio mišinyje. Sudėkite vištienos gabalėlius į kepimo indą. Kiek sūrio mišinio liks, sudėkite tolygiai ant vištienos gabalėlių.

3. Grietinėlę apšlakstykite kepimo inde ir pabarstykite viską šiek tiek pipirais.

4. Dėkite į orkaitę ir kepkite apie pusantros valandos uždengę kepimo indą.

Parodyta 2, 1 parodyta šiandien

Panašūs receptai