Trinta grybų sriuba su brie sūriu
| |

Trinta grybų sriuba su brie sūriu

Ingredientai:

  • pievagrybiai: 200 gramų
  • bri sūris: 200 gramų
  • svogūnai: 1
  • morkos: 1
  • sultinys: 3 stiklinių
  • sviestas: 1 šaukšto
  • krapai (arba kitokie žalumynai)
  • baltasis vynas: 0,5 stiklinės
  • druska
  • malti juodieji pipirai

Gaminimo eiga:
1. Pirmiausia morką sutarkuokite, svogūną bei pievagrybius susmulkinkite ir viską kartu 3 minutes kepinkite keptuvėje su sviestu.

2. Tuomet apkepintus grybus bei daržoves dėkite į puodą, užpilkite sultiniu, vynu bei virkite maždaug 15 minučių ant nestiprios ugnies.

3. Tada į sriubą sudėkite susmulkintą sūrį bei maišykite, kol sūris aptirps. Berkite žalumynus, prieskonius bei nukėlę nuo ugnies sutrinkite smulkintuvu.

4. Pilkite sriubą į šiltus dubenėlius, berkite keptus pievagrybius. Skanaukite!

Už receptą ir nuotraukas dėkojame puslapiui: Samčio užrašai

Parodyta 2, 1 parodyta šiandien

Panašūs receptai