Triufeliai su vafliais
Ingredientai:
- grietinėlė: 80 mililitrų (35%)
- šokoladas: 200 gramų (naudotas pieniškas)
- sviestas: 50 gramų
- kakava: 3 šaukštų
- paprasti vafliai: 3 lakštų
- kokoso drožlės: apvoliojimui (arba miltelinis cukrus, tinka ir kakava)
Gaminimo eiga:
1. Pradžioje grietinėlę pašildome ant silpnos ugnies, nukaičiame bei sudedame sulaužytą šokoladą. Maišome, kol ištirps. Į šokolado masę sudedame sviestą bei suberiame kakavą, gerai išmaišome.
2. Tuomet vaflius sutrupiname iki smulkių gabalėlių bei supilame į šokolado masę. Dedame indą į šaldytuvą porai valandų, kad masė sustingtų.
3. Tada kai jau masė bus tvirta, imame šaukšteliu bei rankomis formuojame norimo dydžio kamuoliukus. Apvoliojame kokosų drožlėse. Skanaujame!