Užkandėlės prie alaus
| |

Užkandėlės prie alaus

Užkandžiui reikės:

  • bulvių traškučių: 100 gramų
  • kiaušinių: 2
  • brandinto sūrio: 100 gramų
  • česnakų: 1 skitelės
  • majonezo: 2 valgomųjų šaukštų
  • anakardžio riešutų: 50 gramų
  • maltų juodųjų pipirų: 1 žiupsnelio

Gaminimo eiga:
1. Pirmiausia riešutus paskrudiname keptuvėje.

2. Tuomet susmulkiname kiaušinius bei sutarkuojame sūrį.

3. Į masę įberiame smulkintą česnaką bei skrudintus riešutus, pagardiname pipirais, išmaišome bei tepame masę ant traškučių (tinka ir skrudintos duonos riekelės, tortilijos ir pan.).

Skanaus!

Parodyta 1, 1 parodyta šiandien

Panašūs receptai