Prancūziški pusryčiai
Ingredientai pusryčiams:
- miltai – 1 stiklinė
- pienas – 1 stiklinė
- druska – 1 žiupsnelis
- kiausiniai – 3 vnt
- cinamonas – 1 arbat. šaukšt
- vaniles ekstraktas – 1 arbat. šaukšt
- cukrus – 1 valg. šaukšt
- batono riekeles (dideles) – 12 vnt
Gaminimo eiga:
1. Dideliame inde imaišykite miltus su pienu.
2. Kitame inde išplakite kiaušinius ir juos įmaišykite į miltų masę, taip pat druską, cinamoną, vanilės ekstraktą ir cukrų. Viską gerai išmaišykite.
3. Įkaitinkite keptuvę ir įlašinkite alyvuogių aliejaus.
4. Kiekvieną duonos riekelę pamirkykite mišinyje ir kepkite iš abiejų pusių keptuvėje, kol visus gabalėlius iškepsite.
Skanaus!