Vafliai pertepti "Rududu"
|

Vafliai pertepti „Rududu”

Ingredientai vaflių tortui:

  • vaflių lakštai – 1 pak
  • karamelizuotas saldintas sutirštintas pienas „rududu” – 1 ind
  • riešutai (mėgstami) – saujelė

Gaminimo eiga:
1. „Rududu” indelį dedame į puodą su vandeniu ir pakaitiname kol vanduo užvirs.

2. Riešutus smulkiai suskaldome ir sumaišome su pašildytu „Rududu”. Imame vaflio lakštą ir tolygiai aptepame „Rududu” kremu, ant viršaus dedame kitą vaflio lakštą.. ir taip kol pasibaigs „Rududu” kremas. Paskutinis sluoksnis turi būti vaflio lakštas.

3. Suteptus vaflių lakštus paslegiame ir paliekame valandai šaltai pastovėti. Po valandėlės supjaustome kvadratais ar rombais. Skanaus!

Parodyta 4, 1 parodyta šiandien

Panašūs receptai