Vengriška grybienė
|

Vengriška grybienė

Ingredientai:

  • sviestas: 4 šaukštų
  • svogūnai: 1 (didelio)
  • grybai: 500 gramų
  • paprikos milteliai: 1 šaukšto
  • miltai: 3 šaukštų
  • sultinys: 3 stiklinių
  • sojų padažas: 3 šaukštų
  • pienas: 1 stiklinės
  • smulkinti krapai: 1 šaukšto
  • citrinos sultys: 1 šaukšto
  • druska
  • pipirai

Gaminimo eiga:
1. Pradžioje giliame puode išlydome sviestą, suberiame susmulkintus svogūnus, grybus bei maišydamos kepiname, kol suminkštės. Užtruks maždaug 10 minučių.

2. Tuomet suberkite miltus bei paprikos miltelius. Maišydamos kepiname dar apie 2–3 minutes.

3. Tada supilame sultinį, sojų padažą, pieną bei užvirinusios sumažiname liepsną, paverdame kelias minutes.

4. Po to sudedame susmulkintus krapus, citrinos sultis, druską bei pipirus. Išmaišome. Skanaujame!

Už receptą ir nuotraukas dėkojame puslapiui: Samčio užrašai

Parodyta 5, 1 parodyta šiandien

Panašūs receptai