Ingredientai:

  • bulvės: 2
  • svogūnai: 2 (nedideli)
  • morkos: 1
  • ryžiai: 3 šaukštų
  • grybai: 200 gramų (naudoti pievagrybiai)
  • daržovių sultinys: 1,5 litro
  • druska
  • pipirai
  • žalumynai
  • aliejus: kepimui

Gaminimo eiga:
1. Pradžioje į sultinį dėkite burokine tarka sutarkuotas bulves. Pavirkite kelias minutes bei suberkite ryžius. Tuomet keptuvėje su aliejumi apkepinkite susmulkintus svogūnus, sutarkuotas morkas bei susmulkintus grybus.

2. Po to visą keptuvės turinį verskite į sriubą, berkite prieskonius, žalumynus bei išjunkite viryklę. Leiskite skoniams susidraugauti ir tada jau skanaukite.

Už receptą ir nuotraukas dėkojame puslapiui: Samčio užrašai

Facebook Comments
(Aplankyta 16 kartai, 1 vizitų šiandien)