Ingredientai:

  • vištienos krūtinėlės filė: 800 gramų
  • svogūnai: 2
  • druska
  • juodieji pipirai
  • karis
  • grietinėlė: 100 gramų (galime pakeisti pienu)
  • saulėgrąžų aliejus

Gaminimo eiga:
1. Pirmiausia ant ugnies pastatome keptuvę ir įpilame aliejaus. Kol aliejus kais, žiedeliais supjaustome svogūnus. Suberiame juos į aliejų.

2. Tuomet vištienos filė supjaustome gabalėliais. Suberiame į keptuvę su jau suminkštėjusiais svogūnais.

3. Jei norime, į troškinį galime įberti supjaustytų daržovių – paprikos, žirnelių ar kitų.

4. Tada pabalusius mėsos gabaliukus apibarstome druska, arbatiniu šaukšteliu (su kaupu) kario. Viską gerai išmaišome. Kažkur 3 minutes troškiname.

5. Galiausiai į keptuvę įpilame grietinėlės. Lengvai, atsargiai išmaišome, patroškiname. Uždengiame dangčiu bei nukeliame nuo ugnies. Palaikykite dar kelias minutes ir jau galime valgyti. Tikras skanumėlis!

Facebook Comments
(Aplankyta 4 kartai, 1 vizitų šiandien)