Zrazai
| | |

Zrazai

Ingredientai patiekalui:

  • 1 kg – vištienos filė
  • 0.5 kg – kiaulienos faršo
  • 1 šaukštas – grietinės
  • 1 šaukštas – pomidorų padažo
  • truputis druskos
  • juodųjų pipirų
  • 1 vnt – svogūnas
  • truputis krapų

Gaminimo eiga:
1. Išmušame filė, užklotą dvejais sluoksniais maistinės plėvelės.

2. Nuimame plėvelę, biški pasūdome, pabarstome pipirų.

3. Paruošiame faršą: į faršą įdedame apkepintų bei susmulkintų svogūnų, druskos, pipirų.

4. Tada ant kiekvienos išmuštos filė krašto uždedame faršo ir susukame suktinukus.

5. Kai tai padarome, suktinukus išvoliojame miltuose ir apkepiname įkaitintame aliejuje iš visų pusių.

6. Kai gaminys gražiai apvirs, dėti į vandenį su karštu vandeniu ir dar pavirti maždaug apie 10min.

7. Gaminame padažą. Į atskirą puodelį pilame sultinį iš puodo, dedame šaukštą grietinės, pomidorų padažo, išmaišome ir supilame atgal į puodą, kuriame troškinami zrazai. Troškiname dar ~20-25min.

Parodyta 136, 1 parodyta šiandien

Panašūs receptai