Patieklui reikės:

  • 300 g žuvies faršo
  • 150 g mėsos faršo
  • poros kiaušinių
  • 100 g baltos duonos ar batono
  • stiklinės pieno
  • džiūvėsėlių kotletams apvolioti
  • česnako
  • svogūno
  • čili
  • keletas riešutų
  • krapų
  • petražolių (pagal skonį)

Gaminimo eiga:
1. Pasigaminame žuvies ir mėsos faršą, pakepiname smulkiai pjaustytą svogūną. Sudedame piene išmirkytą baltą duoną, įberiame druskos, prieskonius ir dar kartą permalame sudėdami likusius prieskonius, čili, smulkintą riešutą, pjaustytą česnaką, žalumynus.

2. Suformuokite kotletus ir, apvolioję džiūvėsėliuose, kepame gerai įkaitintoje keptuvėje su aliejumi. Galima kotletus kepti ir orkaitėje, tokiu atveju į faršą reikėtu įdėti sviesto šaukštą ir gerai išmaišyti.

3. Į stalą teikiame su virtų bulvių koše, garnyrui pridedant marinuotų daržovių. Pirštelius laižysite.

Facebook Comments
(Aplankyta 136 kartai, 1 vizitų šiandien)