Vištiena su česnaku ir imbieru
Patiekalui reikės:
- vištienos krūtinėlių: 4
- česnakų: 6 skiltelių
- malto imbiero: 3 valgomųjų šaukštų
- alyvuogių aliejaus: 1 valgomojo šaukšto
- žaliųjų citrinų: 4 (laimo)
Gaminimo eiga:
1. Pirmiausia supjaustome vištieną maždaug 1,5 cm kvadratėliais.
2. Tuomet dubenyje sumaišome sutraiškytą česnaką, imbierą, alyvuogių aliejų bei žaliosios citrinos sultis. Apvoliojame vištieną marinate bei trumpam dedame į šaldytuvą (laikome ne ilgiau negu 20 minučių).
3. Tada kepame vištieną ant grotelių arba tiesiog keptuvėje, kol ši gražiai apskrus.
4. Jeigu norime, kad būtų sočiau patiekiame su ryžiais. Jei skaičiuojame kalorijas, renkamės tik šviežias salotas. Skanumėlis!