Keptuvėje kepti sumuštiniai su faršu
Ingredientai:
- batono riekelės: 8
- faršas: 4 valgomųjų šaukštū (naudotas maišytas kiaulienos ir jautienos)
- lydytas sūrelis: 2 arbatinių šaukštelių (23% riebumo)
- šviežios petražolės
- švieži čiobreliai
- druska
- juodieji pipirai
Gaminimo eiga:
1. Pradžioje faršą sumaišome su lydytu sūreliu bei prieskoniais.
2. Tuomet imame batono riekelę bei užtepame nestorą sluoksnį faršo.
3. Tada į keptuvę įpilame truputį aliejaus, kai įkais, dedame riekeles faršu į apačią bei kepame ant silpnos ugnies, kol gražiai paruduos. Apverčiame bei paskrudiname kitą pusę, kuri labai greitai apkepa.
Pastaba: Nepadauginame aliejaus, nes viskas susigers į sumuštinį bei bus riebu.
Už receptą ir nuotrauką dėkojame puslapiui: Oditėlės blogas