Įdarytas prancūziškas batonas
Ingredientai:
- prancūziški batonai: 1
- raudonieji svogūnai: 1
- tunas: 1 skardinės
- paprikos: 2
- pomidorai: 2
- grietinėlės sūris: 2 šaukštų
- majonezas: 1 šaukšto
- druska
- juodieji pipirai
Gaminimo eiga:
1. Pradžioje tuną nusunkiame, sudedame į dubenį bei šakute pasmulkiname, pridedame supjaustytų pomidorų, paprikų ir susmulkinto svogūno.
2. Tuomet gautą masę pagardiname druska, juodaisiais pipirais bei viską gerai išmaišome su majonezu ir grietinėlės sūriu.
3. Tada išskobto batono galus nupjauname. Batoną įdarome jau paruošta mase. Po 20 minučių galima patiekti supjaustytą griežinėliais. Skanaus!