Pyragas su kokosų drožlėmis
|

Pyragas su kokosų drožlėmis

Ingredientai:

  • pienas: 1 puodelio
  • grietinėlė: 1 puodelio
  • cukrus: 0,75 puodelio
  • miltai: 0,5 puodelio
  • kepimo milteliai: 0,5 arbatinio šaukštelio
  • vanilės esencija: kelių lašelių
  • kiaušiniai: 4 (vidutinio dydžio)
  • minkštas (patižęs) sviestas: 0,25 puodelio
  • kokosų drožlės: 60 gramų
  • malti migdolai: 60 gramų

Gaminimo eiga:
1. Pradžioje viską, išskyrus migdolus bei kokosų drožles, sudėkite į vieną gilų dubenį ir plakite maždaug kelias minutes. Gautą skystą masę supilkite į kepimo formelę (aš ją dar išklojau kepimo popieriumi). Ant viršaus tolygiai užbarstykite migdolų miltus bei kokosų drožles.

2. Tuomet kepkite orkaitėje, įkaitintoje iki 180 laipsnių temperatūros, maždaug 50 minučių – priklausys nuo jūsų formelės pločio (pyrago storumo). Jei viršus pradeda per greitai ruduoti, apdenkite folija bei kepkite toliau.

3. Tada ištraukite iškeptą pyragą bei leiskite jam visiškai atvėsti, kad pavyktų labai gražiai supjaustyti. Skanaus!

Už receptą ir nuotrauką dėkojame puslapiui: Gabrielės blogas

Parodyta 5, 1 parodyta šiandien

Panašūs receptai