Vištienos krūtinėlė sūrio padaže
Ingredientai:
- vištienos krūtinėlės: 2
- tarkuotas fermentinis sūris: 100 gramų
- grietinė: 3 valgomųjų šaukštų
- česnakai: 1
- prieskoniai vištienai
- druska
- krapai
- aliejus: mėsytei kepti
Gaminimo eiga:
1. Pradžioje vištienos krūtinėlę supjaustome pailgais bei plonais gabalėliais, pagardiname prieskoniais bei druska.
2. Tuomet dubenyje smulkia trintuve sutarkuojame sūrį, susmulkiname česnako skiltelę, supjaustome krapus, dedame grietinės bei išmaišome.
3. Tada keptuvėje aliejuje pakepiname vištieną bei prieš baigiant kepti sudedame sūrio ir grietinės padažą.
4. Kai vištienos gabalėliai „sukibs” su padažu, gardus patiekalas bus pagamintas. Tada nuimame nuo kaitros bei skanaujame su savo mėgiamu garnyru.
Recepto autorė: Audronė Zemenskienė