Krabų lazdelių blyneliai su česnakiniu padažu
Blyneliams:
- šaldytos krabų lazdelės: 250 gramų (smulkiai supjaustytos)
- kiaušiniai: 2
- džiūvėsėliai: 3 valgomųjų šaukštų
- majonezas: 3 valgomųjų šaukštų
- citrinos sultys: 1 valgomojo šaukšto
- aitriosios paprikos milteliai
- pipirai
- druska
- petražolės
Česnakiniam padažui:
- česnakas: 1 skiltelės (smulkiai supjaustytos)
- majonezas: 1 valgomojo šaukšto
- grietinė: 1 valgomojo šaukšto
- citrinos sultys
- krapai
Gaminimo eiga:
1. Pradžioje blyneliams skirtus produktus sumaišykite bei palikite truputį pastovėti.
2. Tada pasiruoškite česnakinį padažą iš visų nurodytų produktų.
3. Tuomet gerai įkaitintoje keptuvėje kepkite blynelius, kol šie gražiai apskrunda iš abiejų pusių. Patikite su padažu. Skanaukite!
Už receptą ir nuotrauką dėkojame puslapiui: Oditėlės blogas