Krabų lazdelių blyneliai su česnakiniu padažu
|

Krabų lazdelių blyneliai su česnakiniu padažu

Blyneliams:

  • šaldytos krabų lazdelės: 250 gramų (smulkiai supjaustytos)
  • kiaušiniai: 2
  • džiūvėsėliai: 3 valgomųjų šaukštų
  • majonezas: 3 valgomųjų šaukštų
  • citrinos sultys: 1 valgomojo šaukšto
  • aitriosios paprikos milteliai
  • pipirai
  • druska
  • petražolės

Česnakiniam padažui:

  • česnakas: 1 skiltelės (smulkiai supjaustytos)
  • majonezas: 1 valgomojo šaukšto
  • grietinė: 1 valgomojo šaukšto
  • citrinos sultys
  • krapai

Gaminimo eiga:
1. Pradžioje blyneliams skirtus produktus sumaišykite bei palikite truputį pastovėti.

2. Tada pasiruoškite česnakinį padažą iš visų nurodytų produktų.

3. Tuomet gerai įkaitintoje keptuvėje kepkite blynelius, kol šie gražiai apskrunda iš abiejų pusių. Patikite su padažu. Skanaukite!

Už receptą ir nuotrauką dėkojame puslapiui: Oditėlės blogas

Parodyta 23, 1 parodyta šiandien

Panašūs receptai