Avižinių dribsnių ir daržovių blyneliai
|

Avižinių dribsnių ir daržovių blyneliai

Ingredientai 10 vnt. blyneliams:

  • šviežios cukinijos: 1 (vid. dydžio)
  • morkos: 1
  • pjaustyti švieži špinatai: saujelės
  • kiaušiniai: 3
  • avižiniai dribsniai: 50 gramų
  • česnakai: 2 išspaustų skiltelių
  • malta raudonoji paprika: 0,5 arbatinio šaukštelio
  • druska
  • malti juodieji pipirai

Gaminimo eiga:
1. Pradžioje burokinės tarkos pagalba sutarkuojame cukiniją (rankomis nuspaudžiame skystį) bei morką. Avižinius dribsnius sudedame į smulkintuvą bei sumalame.

2. Tuomet į dubenį sudedame sutarkuotą cukiniją bei morką, supjaustytus špinatus, išplaktus kiaušinius, sumaltus dribsnius, išspaustas česnako skilteles, maltą papriką, pagardiname druska, maltais juodaisiais pipirais bei viską gerai išmaišome.

3. Tada keptuvėje įkaitiname šiek tiek aliejaus, dedame masę bei kepame blynelius tol, kol gražiai apskrus iš abiejų pusių. Patiekiame, jei norisi, su mėgiamu padažu. Skanaujame!

Pastebėjimas: Kadangi blyneliai ir taip gaunasi ganėtinai sultingi, papildomai padažo aš nenaudojau.

Už receptą ir nuotrauką dėkojame puslapiui: Oditėlės blogas

Parodyta 3, 1 parodyta šiandien

Panašūs receptai