Naminė pica orkaitėje
Ingredientai tešlai:
- 30 gr mielių
- 400 gr miltų
- 2-3 v.š alyvuogių aliejaus
- žiupsnelis druskos ir tiek pat cukraus
Gaminam:
1. Į 180ml šilto vandens sudėti mieles ir 0,5 a.š cukraus, gerai išmaišyti.
2. Į dubenį persijoti miltus, supilti aliejų, mieles, druską ir užminkyti tešlą. Uždengti ir padėti šiltai,kad pakiltų.
3. Tuo tarpu pasiruošiam ką dėsim ant picos. Aš dėjau tai,ką radau šaldytuve… pieniška dešra, pomidorai, paprika, marinuoti svogūnėliai, mėlynasis svogūnas…ir aišku sūris..
4 .Pakilusią tešlą iškočioti ant miltais pabarstyto stalo, dėti ją į kepimo popierium patiestą skardą.
5. Tešlą patepame pomidorų pasta, išdėliojame dešrą, daržoves, užbarstome sūriu ir kepam 200 c apie 20 min…
Skanaus!