Šokoladinis kokosų pudingas
Pudingui reikės:
- ½ stiklinės cukraus
- 2 stiklinių pieno
- 120 g juodojo šokolado
- 45 g kokoso drožlių
- 2 šaukštų kakavos
- 3 kiaušinių
Gaminimo eiga:
1. Viename dubenėlyje pašildykite pieną.
2. Į kitą dubenėlį suberkite tarkuotą šokoladą, cukrų, kokoso drožles, įmuškite kiaušinius ir viską išplakite.
3. Išplaktą masę supilkite į šiltą pieną ir išmaišykite. Supilstykite į formeles, sustatykite jas į apkepo indą ar skardą su aukštais kraštais, įpilkite vandens tiek, kad jis iki pusės apsemtų formelių kraštus. Sudėkite į orkaitę ir kaitinkite 50 minučių vidutinėje temperatūroje.
4. Pabarstykite kakava. Papuoškite šokolado drožlėmis arba bet kokiais vaisiais.