Troškiniui reikės:

  • 500 gr – jautienos
  • 2 vnt – svogūnai
  • 1 vnt – morka
  • smulkintos petražolės
  • lauro lapai
  • pipirai
  • karis
  • alus

Gaminame:
1. Jautieną supjaustyti normaliais gabaliukais, prieskonius supjaustyti ir kartu su mėsa sudėti į vieną puodą.

2. Palikti parai ar pusantros, kad išrūgtų. Po pusantros paros viską užpilti “Guinesso” alumi ir virti pusvalandį.

3. Tada isimti visas daržoves, palikti tik mėsą, ir dar virti apie 2 valandas.

4. Jei reikia – pripilti dar vandens. Konsistencija būtų panaši į valgyklinio guliašo. Valgome su kus kus koše ir salotomis.

Facebook Comments
(Aplankyta 9 kartai, 1 vizitų šiandien)