Ingredientai užkandžiui:

  • avokadai – 4 vnt
  • tunas, skardinėse – 380 g
  • raudonosios paprikos prieskoniai,
  • jalapenas, smulkintas – 1 vnt
  • petražolės – 20 g
  • citrina – 1 vnt
  • pomidoras – 1 vnt
  • druska, pipirai

Gaminimo eiga:
1. Avokadus perpjaukite pusiau gražiai, išimkite kauliukus. Jei norite, galite ir nulupti avokadus. Tuną iš skardinių išimkite ir išsunkite skystį iš tuno. Supjaustykite pomidorus labai smulkiais kubeliais. Taip pat susmulkinkite petražoles ir į stiklinę išspauskite citrinos sultis.

2. Nedideliame inde sudėkite sausą tuną, smulkintą jalapeną, pomidorus. Sudėkite susmulkintas petražoles. Pabarstykite raudonosios paprikos milteliais, druska ir pipirais. Viską apšlakstykite citrinos sultimis ir sumaišykite.

3. Visą tuno mišinį dėkite į avokado įdubimus, kur buvo kauliukas ir patiekite. Skanaus!

Facebook Comments
(Aplankyta 13 kartai, 1 vizitų šiandien)