Bandelės su cinamonu
Tešlai reikės:
- 5 g sausų mielių
- 80 g cukraus
- 450 g miltų
- 30 g sviesto
- druskos žiubsnelis
- 200 ml pieno
- 1 kiaušinis
Įdaras:
- 25 g sviesto
- 100g cukraus
- 3 šaukšteliai cinamono-cukrų maišyti su cinamonu
Glazūra:
- pusė stikl.pieno
- trup. vandens
- pusė stiklinės cukraus-sumaišyti ir virti 2-3 min
Gaminimo eiga:
1. Tešlą kočioti 5-7 mm storio, pjaustyti stačiakampiais.
2. Aptepti sviestu (įdaro),supjaustyti kiekvieną 3-4 cm.
3. Berti cukrų su cinamonu, suvynioti, supjaustyti ir apačią užgnybti.
4. 200 laipsnių temperatūroje kepti 10-12 min. tada aptepti glazūra ir dar pora min. pakepti.