Bemielės tešlos pica
|

Bemielės tešlos pica

Picos padui:

  • miltai: 320 gramų
  • vanduo: 70 mililitrų
  • grietinėlė: 125 mililitrų (arba natūralus jogurtas)
  • cukrus: 2 arbatinių šaukštelių
  • druska: 0,5 arbatinio šaukštelio
  • kepimo milteliai: 1 arbatinio šaukštelio
  • alyvuogių aliejus: 50 mililitrų
  • Provanso žolelės: 1 arbatinio šaukštelio

Įdarui:

  • vištienos kumpis
  • Mozzarella sūris
  • fermentinis sūris
  • marinuoti agurkai
  • pomidorai
  • pomidorų padažas
  • česnakinis padažas

Gaminimo eiga:
1. Pradžioje truputį pašildykite vandenyje ištirpintame druską bei cukrų. Suberkite Provanso žoleles, supilkite grietinėlę arba jogurtą bei 25 mililitrų aliejaus.

2. Tuomet sumaišykite miltus su kepimo milteliais bei po truputį berkite į vandenį ir maišykite, kol galėsite minkyti tešlą. Užminkius tešlą supilkite likusį aliejų bei gerai ją dar išminkykite, kol gausime elastingą, prie rankų nelimpančią tešlą.

3. Tada dėkite tešlą į polietileno maišelį bei palikite 20 minučių pastovėti kambario temperatūroje. Tešlą iškočiokite į 0.5 centimetro storio pagrindą bei sudėkite norimus produktus (arba nurodytus prie skirtų įdarui).

4. Kepkite maždaug 20-30 minučių orkaitėje, įkaitintoje iki 200 laipsnių temperatūros. Skanaukite!

Už receptą ir nuotrauką dėkojame puslapiui: Jurgitos receptai

Parodyta 6, 1 parodyta šiandien

Panašūs receptai