Ingredientai:

  • burokėliai – 3 vnt
  • morkos – 2 vnt
  • bulvės – 3 vnt
  • svogūnas – 1 vnt
  • rauginti kopūstai – 0,5 stiklinės
  • alyvuogių aliejus – 2-3 valgomieji šaukštai

Gaminame:
1. Šviežius neluptus burokėlius nuplauname, dedame į puodą ir išverdame.

2. Bulves ir morkas taip pat nuplauname ir verdame kitame puode.

3. Išvirusias daržoves nulupame, smulkiai supjaustome ir dedame į dubenį.

4. Kopūstus nuvarviname, truputį pasmulkiname ir taip pat dedame į dubenį. Ten pat keliauja ir kubeliais pjaustytas svogūnas.

5. Viską apliejame alyvuogių aliejumi ir gerai išmaišome. Jeigu burokėlių salotoms dar trūksta rūgštelės, galima apšlakstyti citrinos sultimis. Skanaus!

Facebook Comments
(Aplankyta 41 kartai, 1 vizitų šiandien)