Ingredientai salotoms:

  • vyšniniai pomidoriukai – 40 vnt
  • žaliosios alyvuogės – 8 vnt
  • juodosios alyvuogės – 8 vnt
  • svogunas – 2 vnt
  • saulėgrąžos (islukstentos) – 2 saujos
  • alyvuogių aliejus
  • raudonasis vyno actas – 2 valg. šaukšt
  • cukrus – 1 valg. šaukšt
  • petražolės – 1 saujalės
  • druska
  • pipirai

Gaminimo eiga:
1. Vyšninius pomidorus, svoguną ir petražoles nuplaukite. Pomidoriukus perpjaukite pusiau, svoguną susmulkinkite, petražoles taip pat galite pasmulkinti.

2. Pomidorus, alyvuoges, svoguną, saulėgrąžas, cukrų, petražoles sumaišykite viename inde. Pabarstykite druska ir pipirais. Apšlaktykite alyvuogių aliejumi ir raudonuoju vyno actu. Skanaus!

Facebook Comments
(Aplankyta 11 kartai, 1 vizitų šiandien)