Džiovinti abrikosai su varškės įdaru
|

Džiovinti abrikosai su varškės įdaru

Kuo pakeisti saldainius? Siūlau pasigaminti skanius naminius saldainius iš varškės ir džiovintų abrikosų.

Ingredientai:

  • Džiovintų abrikosų (turėtų būti minkšti, ne per sausi) – 300 g
  • Varškės – 100 g
  • Kokoso drožlių – 10 g (nebūtina)
  • Kiaušinio – 1 vnt.

Gaminimo eiga:

1. Džiovintus abrikosus nuplaukite ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu.

2. Abrikosus įpjaukite išilgai iš vienos pusės.

3. Varškę sumaišykite su kiaušiniu ir kokoso drožlėmis.

4. Užpildykite džiovintus abrikosus varškės įdaru ir dėkite į kepimo popieriumi ištiestą kepimo skardą.

5. Kepkite 180–200°C temperatūros įkaitintoje orkaitėje, 5–7 min.

Už receptą ir nuotrauką dėkojame puslapiui: Rasos virtuvės užrašai

Parodyta 15, 1 parodyta šiandien

Panašūs receptai