Ingredientai kepsneliams:

  • žuvies filė (skorpionžuvė, jūros lydeka ar menkė)
  • kiaušinis
  • džiūvėsėliai
  • citrinos sultys
  • žuvies prieskoniai arba druska ir pipirai
  • augalinis aliejus kepimui

Gaminimo eiga:
1. Žuvies filė nuplauname, nusausiname popieriniu rankšluosčiu, supjaustome 2 centimetrų pločio juostelėmis, apibarstome prieskoniais, apšlakstome citrinos sultimis ir paliekame 10 minučių pastovėti.

2. Tuo tarpu išplakame kiaušinį. Žuvies filė merkiame į kiaušinio plakinį, apvoliojame džiūvėsėliuose ir kepame įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių, kol iškeps ir gražiai apskrus.

3. Žuvies kepsneliai gali būti patiekiami kaip pagrindinis patiekalas su bulvytėmis fri arba tiesiog mėgstamomis salotomis, arba kaip šaltas užkandis šventiniam stalui, su majonezo ir krienų padažu, kurio receptą rasite čia. Skanaus!

(Visited 2 times, 1 visits today)