Ingredientai:

  • bulvių: 500 gramų
  • kiaušinių: 2
  • kmynų: 1,5 arbatinio šaukštelio
  • druskos: 1 arbatinio šaukštelio
  • pipirų: 0,5 arbatinio šaukštelio

Gaminimo eiga:
1. Pradžioje nuskustame bei sutarkuojame visas bulves per burokinę tarką.

2. Tuomet įmušame kiaušimį, įberiame kmynų ir druskos bei išmakaluojame. Galima, jei norisi, pagardinti papildomais ingredientais: prieskoniais, sūriu, morkomis ar panašiai.

3. Tada suverčiame viską į keptuvę, o kai truputį apkeps ant mažos ugnies, supjaustome ketvirčiais bei apverstus kepame, kol abi pusės gražiai pageltonuos ir apskrus. Valgome su grietine arba kitu mėgiamu padažiuku. Skanaus!

Facebook Comments
(Aplankyta 42 kartai, 1 vizitų šiandien)