Vištienos kebabai su fri bulvytėmis ir česnakiniu padažu
Ingredientai:
- tortilijos
- vištienos filė
- pekino kopūstas
- svogunas
- raudonosios paprikos
- agurkas
- fri bulvytės
Česnakiniam padažui:
- smulkiai pjaustytas česnakas – 3 skiltelės
- majonezo – 3 valg. šaukšt
- pomidorų padažo – 3 valg. šaukšt
Gaminimo eiga:
1. Juostelėmis supjaustome vištieną ir ją pakepiname keptuvėje su mėgstamais prieskoniais.
2. Puode įkaitiname aliejų, dedame fri bulvytes ir kepame pamaišant, kol jų paviršius iš visų pusių gražiai apskrus. Ištraukiame bulvytes kiaurasamčiu į lėkštę ir apibarstome druska.
3. Majonezą sumaišykite su pomidorų padažu ir smulkintu česnaku.
4. Tortilijos lapa aptepame česnakiniu padažu dedame supjaustytų pekino kopusta, agurkų, paprika, svogūnų, keptą vištiena, fri bulvytes. Dedame porą šaukštų česnakinio padažo į tortiliją, atsargiai suvyniojame ir galiausiai lavašą sukame į foliją.
Už receptą ir nuotrauką dėkojame puslapiui: Enrikos receptai