Grietinėlės keksas
|

Grietinėlės keksas

Ingredientai:

  • miltai: 230 gramų
  • kepimo milteliai: 2 šaukštelių
  • grietinėlė: 350 mililitrų
  • kiaušiniai: 3
  • vanilinis cukrus: 2 šaukštelių
  • cukrus: 200 gramų
  • druska: žiupsnelio

Gaminimo eiga:
1. Pradžioje įkaitinkite orkaitę iki 190 laipsnių temperatūros. Grietinėlę išplakite iki putų.

2. Tuomet kiaušinius išplakite su vaniliniu cukrumi bei paprastu cukrumi. Į kiaušinių masę sudėkite grietinėlę bei dar paplakite maždaug porą minučių. Įsijokite miltus, sumaišytus su druska bei kepimo milteliais. Viską gerai išmaišykite.

3. Tada pilkite į skardą, išteptą sviestu arba išklotą kepimo popieriumi. Galiausiai kepkite maždaug 30–35 minutes. Skanaukite!

Parodyta 1, 1 parodyta šiandien

Panašūs receptai