Įdaryta kiaulienos nugarinė
Ingredientai patiekalui:
- 800 gr. – kiaulienos nugarinės (su kaulais)
- 1 vnt – morka
- 1/2 arbatinio šaukštelio – kukurūzų
- 1 vnt – poras
- truputis kiniško kopūsto
- druskos
- pipirų
- mėsos prieskonių
- aliejaus
Gaminame:
1. Mėsą įtriname prieskoniais ir palaikome 2-3 val.
2. Morką bei porą smulkiai supjaustome, pakepame su aliejumi ir sumaišome su kukurūzais bei supjaustytu kinišku kopūstu.
3. Paskaniname druska bei pipirais.
4. Nugarinę įpjauname ir pridedame paruošto įdaro.
5. Tada suvyniojame į foliją ir kepame orkaitėje apie 1 val.
6. Patiekdami kepsnį supjaustome.
7. Valgome su virtais bei pakeptais ryžiais su kariu.
8. Puošiame marinuotais agurkais, baltaisiais ridikais, alyvomis.