Įdarytos vištų šlaunelės
| |

Įdarytos vištų šlaunelės

Ingredientai patiekalui:

  • 2 vnt – vištos šlaunelės
  • 1 vnt – svogūnas
  • 1 vnt – morka
  • 1 vnt – kiaušinis
  • 100 gr – pievagrybių
  • druskos, juodųjų pipirų
  • truputį augalinio aliejaus

Gaminimo eiga:
1. Atsargiai nuo šlaunelių nuimame odą ir nukauliname.

2. Susmulkiname mėsą, pabarstome pipirais, druska bei prieskoniais. Pakepiname.

3. Nuluptą svogūną susmulkiname ir sudedame į keptuvę su vištiena.

4. Nuskutame ir sutarkuojame morką, dedame su taip pat nuvalytais ir susmulkintais pievagrybiais į keptuvę. Pakepiname apie 7-8 minutes.

5. Pakepintą vištieną, daržoves, pievagrybius sumaišome su kiaušiniu, dar įberiame prieskonių ir su gauta mase įdarome vištienos odelę.

6. Įdarius apviniojame siūlu, sudedame ė aliejumi išteptą skardą ir kepame apie pusę valandos ~180 laipsnių temperatūroje.

Parodyta 1, 1 parodyta šiandien

Panašūs receptai