Žemaičių blynai su daržovių įdaru
| |

Žemaičių blynai su daržovių įdaru

Ingredientai patiekalui:

  • virtos bulvės (didelės) – 6 vnt
  • miltai – 2 stiklinės
  • svogūnas
  • didelė morka
  • petražolės
  • špinatai
  • bazilikas
  • moliūgas – 200 gr
  • druska
  • juodieji pipirai
  • aliejus

Gaminame:
1. Virtas bulves sutrinkite, įberkite petražolių ir špinatų, pasūdykite ir suminkykite su miltais.

2. Įdaras: aliejuje pakepinkite smulkiai supjaustytus svogūnus, po kelių minučių sudėkite tarkuotas morkas, dar po 5 min. – tarkuotą moliūgą. Įberkite prieskonių, pagal skonį druskos ir troškinkite, kol suminkštės.

3. Iš bulvių tešlos formuokite blynus su įdaru viduryje ir apkepkite juos aliejuje, kol gražiai parus.

Skanaus!

Parodyta 9, 1 parodyta šiandien

Panašūs receptai