Ingredientai patiekalui:

  • virtos bulvės (didelės) – 6 vnt
  • miltai – 2 stiklinės
  • svogūnas
  • didelė morka
  • petražolės
  • špinatai
  • bazilikas
  • moliūgas – 200 gr
  • druska
  • juodieji pipirai
  • aliejus

Gaminame:
1. Virtas bulves sutrinkite, įberkite petražolių ir špinatų, pasūdykite ir suminkykite su miltais.

2. Įdaras: aliejuje pakepinkite smulkiai supjaustytus svogūnus, po kelių minučių sudėkite tarkuotas morkas, dar po 5 min. – tarkuotą moliūgą. Įberkite prieskonių, pagal skonį druskos ir troškinkite, kol suminkštės.

3. Iš bulvių tešlos formuokite blynus su įdaru viduryje ir apkepkite juos aliejuje, kol gražiai parus.

Skanaus!

Facebook Comments
(Aplankyta 68 kartai, 1 vizitų šiandien)