Pasta su malta jautiena
| | |

Pasta su malta jautiena

Ingredientai patiekalui:

  • „Agnesi“ Fusilli Lunghi Bucati pasta: 400 gramų (arba kita)
  • malta jautiena: 400 gramų
  • „Pesto” padažas su grybais: 1 pakuotė
  • neriebi Mozzarella: 50 gramų
  • grietinė: 100 gramų (30%)
  • pomidorų padažas: 50 gramų
  • šviežiai malti pipirai
  • druska
  • prieskoninės žolelės
  • alyvuogių aliejus

Gaminame:
1. Pradžioje užviriname vandenį makaronams.

2. Kol vanduo verda, į keptuvę sudedame mėsą bei apkepame be riebalų. Pabarstome druska bei pipirais, viską išmaišome.

3. Sudedame pastą į užvirusį vandenį, įpilame šaukštą aliejaus.

4. Padažo pakelio turinį sumaišome su 50 mililitrų karšto vandens (virinto), vėl išmaišome, įdedame grietinės, pomidorų padažo, išmaišome iki vientisumo.

5. Tuomet išvirusius makaronus sudedame į lėkštę, ant viršaus uždedame apkeptos mėsos, užpilame jau paruošto padažo, apibarstome suplėšytais Mozzarellos gabaliukais.

6. Galiausiai, pagardinkite prieskoninėmis žolelėmis bei iškart patiekiame. Labai skanus patiekalas!

Parodyta 2, 1 parodyta šiandien

Panašūs receptai