Pasta su malta jautiena
Ingredientai patiekalui:
- „Agnesi“ Fusilli Lunghi Bucati pasta: 400 gramų (arba kita)
- malta jautiena: 400 gramų
- „Pesto” padažas su grybais: 1 pakuotė
- neriebi Mozzarella: 50 gramų
- grietinė: 100 gramų (30%)
- pomidorų padažas: 50 gramų
- šviežiai malti pipirai
- druska
- prieskoninės žolelės
- alyvuogių aliejus
Gaminame:
1. Pradžioje užviriname vandenį makaronams.
2. Kol vanduo verda, į keptuvę sudedame mėsą bei apkepame be riebalų. Pabarstome druska bei pipirais, viską išmaišome.
3. Sudedame pastą į užvirusį vandenį, įpilame šaukštą aliejaus.
4. Padažo pakelio turinį sumaišome su 50 mililitrų karšto vandens (virinto), vėl išmaišome, įdedame grietinės, pomidorų padažo, išmaišome iki vientisumo.
5. Tuomet išvirusius makaronus sudedame į lėkštę, ant viršaus uždedame apkeptos mėsos, užpilame jau paruošto padažo, apibarstome suplėšytais Mozzarellos gabaliukais.
6. Galiausiai, pagardinkite prieskoninėmis žolelėmis bei iškart patiekiame. Labai skanus patiekalas!