Imbierinis pyragas
|

Imbierinis pyragas

Pyragui reikės:

  • 2 x 150 g – pakuotės šokolado gabaliukų
  • 100 g – sviesto
  • 60 g – stingdyto kokosų aliejaus
  • ¾ puodelio – razinų
  • 155 g – sutrintų imbierinių sausainių
  • pusantro puodelio – kokoso drožlių
  • cukraus pudra

Gaminimo eiga:
1. Sumaišykite šokolado gabaliukus, sviestą ir stingdytą kokosų aliejų ir ištirpdinkite.

2. Sumaišykite sutrupintus sausainius, kokosą ir razinas dideliame inde. Įmaišykite šokolado mišinį ir supilkite į indą padengtą kepimo popieriumi.

3. Atvėsinkite kol sustings. Supjaustykite į 1cm storio skilteles, pabarstykite papildomomis kokoso drožlėmis ir cukraus pudra.

Parodyta 1, 1 parodyta šiandien

Panašūs receptai