|

Jogurtinis tortukas

Ingredientai:

  • jogurtas: 900 gramų
  • saldintas sutirštintas pienas: 1 skardinės
  • želatina: 50 gramų
  • citrinos sultys: iš 0,5 vnt.
  • konservuoti persikai: 3 puselės
  • „Selgos” sausainiai: 2 pakeliai

Gaminimo eiga:
1. Pradžioje želatiną išbrinkiname vandenyje. Jogurtą kartu su saldintu sutirštintu pienu bei citrinos sultimis lengvai paplakame. Sudedame susmulkintus persikus.

2. Tuomet išbrinkintą želatiną, įstatę į karšto vandens vonelę, ištirpiname bei atvėsiname iki kambario temperatūros. Supilame į jogurto masę bei gerai išplakame. Sausainius sulaužome (nelabai smulkiai) bei sudedame į jogurto masę, išmaišome.

3. Tada visą šią masę supilame į tortinę bei dedame į šaldytuvą visai nakčiai.

4. Galiausiai puoškiame pagal fantaziją ir skanaujame!

Už receptą ir nuotraukas dėkojame puslapiui: Samčio užrašai

Parodyta 1, 1 parodyta šiandien

Panašūs receptai