Kepta vištienos krūtinėlė su medumi ir garstyčiomis
Ingredientai:
- vištienos krūtinėlės: 2
- Dižono garstyčios: 1 valgomojo šaukšto
- medus: 2 valgomųjų šaukštų
- alyvuogių aliejus: 1 valgomojo šaukšto
- džiovinti raudonėliai: 0,5 arbatinio šaukštelio
- džiovinti bazilikai: 0,5 arbatinio šaukštelio
- druska
- malti juodieji pipirai
Gaminimo eiga:
1. Pradžioje dubenyje sumaišome Dižono garstyčias, medų, alyvuogių aliejų, raudonėlius, bazilikus, druską bei maltus juoduosius pipirus.
2. Tuomet vištienos krūtinėles perpjauname išilgai, taip gausime 4 kepsnelius. Sudedame į paruoštą marinatą bei paliekame pastovėti maždaug 30 minučių.
3. Tada keptuvėje įkaitiname truputį aliejaus bei iš abiejų pusių apskrudiname kepsnelius. Patiekiame su mėgiamu garnyru. Skanaujame!
Už receptą ir nuotrauką dėkojame puslapiui: Oditėlės blogas