Ingredientai patiekalui:

  • šonkauliukai – 1 kg
  • pomidorų padažas – 3 valg. šaukšt
  • majonezas – 3 valg. šaukšt
  • citrina
  • sojų padažas – 2 valg. šaukšt
  • druska
  • malti juodieji pipirai
  • svogūnai – 3 vnt
  • žalumynai
  • lauro lapas

Gaminimo eiga:
1. Dubenyje sumaišykite pomidorų padažą, majonezą, citrinos sultis, sojų padažą, pusžiedžiais supjaustytus svogūnus, įberkite druskos ir pipirų.

2. Šonkaulius supjaustykite, sudėkite į dubenį su padažu ir gerai išmaišykite.

3. Įdėkite lauro lapą ir palikite marinuotis per naktį.

4. Šonkaulius sudėkite į kepimo skardą (svogūnus dėkite į apačią, o šonkaulius-ant viršaus) ir pašaukite į 190 laipsnių temperatūros orkaitę maždaug 50 min.

Facebook Comments
(Aplankyta 4 kartai, 1 vizitų šiandien)