Kepti varškėčiai su razinų įdaru
Ingredientai varškėčiams:
- varškė: 600 gramų
- miltai: 150 gramų
- kiaušiniai: 3
- kepimo milteliai
- vanilinis cukrus
- druska
Razinų įdarui:
- razinos: 200 gramų
- aguonos: 30 gramų
- graikiniai kapoti riešutai: 40 gramų
- marmeladas: 50 gramų
Gaminimo eiga:
1. Pirmiausia varškę sumaišykime su kiaušiniais, vaniliniu cukrumi, druska, kepimo milteliais bei miltais.
2. Tuomet į puodą įpilkime šiek tiek vandens, suberkime razinas. Virkite maždaug 15minučių. Po to sudėkime aguonas, kapotus riešutus, marmeladą bei pavirkime dar 10 minučių.
3. Galiausiai įdarą sudėkime į varškėčių vidų ir kepkime keptuvėje iš abiejų pusių. Patiekime su skania grietine. Viską papuoškime šviežiomis uogomis. Skanaus! Ragaujam 🙂